Padel is hot.  Het is momenteel zelfs de snelst groeiende sport in de wereld en ook in Vlaanderen.

Onze tennisclub heeft altijd al een pioniersrol vervuld. En wil dat blijven doen. Zo investeerden we al heel snel in indoorterreinen, bouwden we een heus Kastaar-kidsterrein in de kidstenniskleuren en investeerden we als een van de eerste clubs in Limburg in Led-buitenverlichting wat we al snel doortrokken richting indoorhal ook.

Logisch dus dat we ook nu mee trendsetter willen blijven door toekomstgericht te investeren in 2 hypermoderne Padel-terreinen.

De voordelen van padel zijn legio: men kan het bijvoorbeeld winter en zomer spelen. Padel is een laagdrempelige sport. Het niveauverschil, dat meer aanwezig is in tennis, heb je minder in padel. Het pure spelgehalte is dan weer hoger. Je hebt sneller het gevoel écht aan het sporten te zijn. Maar last but not least: tennis en padel zijn perfect te combineren.

Eind januari gaf de raad van bestuur groen licht voor de aanleg van 2 state-of-the-art padelterreinen. Een Padelcomité werd opgericht. De gemeente Oudsbergen zal mee bijdragen in de financiering. Vermoedelijke start van de werken: begin juni. Ambitie is tegen eind augustus al de 2 terreinen in gebruik te nemen. Locatie: het huidige terrein 5 en een stukje van de parking aldaar.

Meer info, ook over aansluiting, combitarieven met het tennislidmaatschap en dergelijke volgt later nog. Maar we stonden te popelen om jullie nu al dit leuke nieuws te brengen.

Sportieve groeten

Het TCO TC IRIS-bestuur & het TCO-TC IRIS padelcomité

© 2015 TCO-TC IRIS
Top
Volg ons: